Santvlught

Informatie

Gijs en Madeleine Bijnen

Daasdonk 10
4855 BC Galder
Nederland

Contactformulier

Algemene informatie verhuur

De verhuur geschiedt in beginsel per week en in het hoogseizoen uitsluitend voor een aaneengesloten periode van minimaal twee weken.

De woning is in beginsel beschikbaar vanaf vrijdagmiddag 15.00 uur en dient op vrijdagmorgen voor 10.00 uur te zijn ontruimd. Wij verzoeken onze gasten om vooraf telefonisch of per email door te geven hoe laat zij ongeveer denken aan te komen.

De vakantiewoning heeft slaapplaatsen voor maximaal 8 personen. Huisdieren kunnen alleen na voorafgaande toestemming worden meegenomen.

Dekbedden en hoofdkussens zijn beschikbaar. De huurder dient zelf voor onderlakens, dekbedovertrekken, en linnengoed zorg te dragen. De slaapkamer beneden heeft een bed van 140 x 200 cm , een dekbed van 200 x 200. De bedden boven hebben matrassen van 80 x 200 cm en dekbedden van 140 x 200cm. Het stapelbed in de kinderkamer heeft matrassen van 90 x 200 cm.

Wifi is beschikbaar.

In de meterkast in de gang is informatie beschikbaar omtrent afvalscheiding en en wijze waarop de slimme gas en electrameter kan worden uitgelezen.

Roken in huis is niet toegestaan.

Contact

Vakantiehuis Santvlught
Duinweg 24
4374 EE Zoutelande
Nederland

gnbijnen@kpnmail.nl