Informatie

Contactpersoon

Adres:
Daasdonk 10
Galder
4855 BC
Nederland

Contactformulier

E-mail verzenden

Overige informatie

Overige informatie:

Algemene informatie verhuur :

De verhuur geschiedt in beginsel per week en in het hoogseizoen uitsluitend voor een aaneengesloten periode van minimaal twee weken .

De woning is in beginsel beschikbaar vanaf vrijdagmiddag 15.00 uur en dient op vrijdagmorgen voor 10.00 uur te zijn ontruimd . Wij verzoeken onze gasten om vooraf telefonisch of per email door te geven hoe laat zij denken ongeveer aan te komen .

De vakantiewoning heeft slaapplaatsen voor maximaal 8 personen . Huisdieren kunnen alleen na voorafgaande toestemming worden meegenomen .

Dekbedden en hoofdkussens zijn beschikbaar . De huurder dient zelf voor onderlakens , dekbedovertrekken , en linnengoed zorg te dragen . De slaapkamer beneden heeft een bed van 140 x 200 cm. , een dekbed van 2 x2 meter of twee dekbedden van 140 x 2 meter . De bedden boven hebben matrassen van 80 x 200 cm. en dekbedden van 140 x 2 meter . Het stapelbed in de kinderkamer heeft matrassen van 90 x 200 cm en dekbedden van 140 x 2 meter .

Wifi is beschikbaar . In de meterkast in de gang is informatie beschikbaar omtrent afvalscheiding en en wijze waarop de slimme gas en electrameter kan worden uitgelezen .

Roken in huis is niet toegestaan .