Huurprijs 2022

Voor de maanden juli en augustus bedraagt de huurprijs € 1100,-- per week op basis van een bezetting tot vier personen . Voor het voor en naseizoen bedraagt - op basis van een bezetting tot vier personen - de huurprijs € 425,-- tot € 900 --per week . Voor het gebruik door meer dan vier personen is een toeslag-per persoon per week verschuldigd . De kosten van de eindschoonmaak bedragen € 70,--. Toeristenbelasting , € 2  per persoon per nacht , wordt op basis van de kostprijs in rekening gebracht. Gas en electra worden op basis van de meterstanden afgerekend. Aan het einde van de huur dient de woning  opgeruimd te worden opgeleverd . Wij verwachten in ieder geval dat alle gebruikte ruimten zijn gestofzuigd , de dekbedden weer opgevouwen op de bedden liggen , het gasfornuis schoon is , de afwasmachine leeg is  , en het afval in de buitencontainers is gedaan . Plastic afval moet in de container op het olmenlaantje of in de container bij de Jumbo worden gedaan . of ndien de woning onvoldoende schoon en/of opgeruimd wordt opgeleverd wordt een toeslag in rekening gebracht

Parkeren

De gemeente Veere heeft besloten om in het hele dorp Zoutelande van 09.00  - 21.00 uur betaald parkeren in te voeren. Van 1 maart tot 1 november. Niet-inwoners zijn uitsluitend op de door de gemeente aangeduide parkeerterreinen aangewezen.. Voor niet-inwoners van het dorp geldt dat zij hun auto voor € 12 per dag (€ 2,40 per uur), op het parkeerterrein aan het Wulkpad , de Nieuwstraat , of  bij het Kustlicht kunnen zetten.  Parkeren aan het einde van de Duinweg bij het Beachhotel of op het parkeerterrein aan het Willibrordusplein kost € 2,80 per uur ( 14 per dag). Parkeren bij de Jumbo is het eerste uur gratis en kost daarna € 5,20 per uur.. Voor het (even) parkeren in de straten van het dorp  (vergunninghoudersgebied)  kan alleen  een dagkaart  van € 50 worden gekocht.
Santvlught beschikt over een accomodatievergunning voor 1 kenteken . Van deze accomodatievergunning kan - op basis van kostprijs - voor € 10,-- per week gebruik gemaakt worden . uw kenteken dient u tijdig aan ons op te geven .